Vi lanserar ny sida, och introducerar ytterligare en administratör

För några dagar sedan såg jag en tweet från My Vingren där hon nämnde att hon hade idéer för Macho i Kollektivtrafiken men saknade tid och resurser för att genomföra dessa. Då sidan legat lite i dvala några månader, och jag gillar initiativet så kontaktade jag henne för att se om det fanns något jag kunde hjälpa till med.

Efter det gick det fort, väldigt fort.
My förklarade sina tankar kring en restaurering av sidan med fokus på den nya startsidan och baserat på detta kom jag med förslag på hur resterande innehåll skulle kunna presenteras, hur besökare skulle kunna skicka in sina egna bidrag, och jag tog initiativet till en allmän uppfräschning av sidans utseende.

Två kvällar senare, efter mycket bollande fram och tillbaka över facebook-chatten så la jag upp den nya versionen av Macho i Kollektivtrafiken som du nu befinner dig på.

Följande uppdateringar har genomförts, allt för att förbättra sidan enligt Mys onskemål:

  • Sidans CMS (WordPress) har uppdaterats, tillsammans med dess plugins
  • Startsidan har byggts om för att nu fokusera helt på bilderna, och listar bilderna i samtliga inlägg under kategorin Machobilder.
  • De inlägg som postats i andra kategorier samlas nu under kategorin Nyheter och har fått en egen sida.
  • Den senaste posten i kategorin Nyheter visas överst på startsidan för att snabbt ge er besökare information om vad som händer på Macho i Kollektivtrafiken.
  • Manifestet har uppdaterats.
  • Det finns en nya sida där ni kan skicka in era bidrag (för granskning) till Macho i Kollektivtrafiken.
  • Vi har stängt av kommentarer på bildinläggen då det tog för mycket tid att moderera, och för att det postades för mycket hot och trakasserier.
  • Webbplatsen har fått ett uppdaterat utseende som fungerar lika bra på en smartphone eller tablet som på en laptop eller stationär dator med widescreen.

Vem är då jag?
Jag heter Ludvig Lindblom, arbetar som gränssnittsutvecklare i Stockholm, och hänger rätt mycket på twitter, som @internuts.

Vi på Macho i Kollektivtrafiken hoppas ni ska gilla den nya sidan och ser fram emot era bidrag.

1 Feb 2013