3 comments on “

 1. Peter Isotalo on said:

  Jag är nästan 1.90 och har rätt breda axlar. Jag brer ut mig när det går, alltså när det finns massor med tomma platser. Annars ser jag till att hålla mig på den “sittzon” som sätena naturligt skapar, för det ser jag som att upprätthålla ett vardagssocialt hyfskontrakt.

  Ett litet vardagsnöje för mig i kollektivtrafiken är att jag ibland medvetet sätter mig bredvid just den här typen av bräsande karlar och parkerar låren exakt där slutet på sätet går.

  Kroppskontakt uppstår.

  Vissa hajjar vinken direkt och retirerar, men det finns alltid dom där stolta, lite lagom uthålliga typerna, som bara måste hålla ut. I tio sekunder. Kanske trettio. Ibland en hel minut.

  Men förr eller senare så tar bögnojjan troligen över, och då dras benen lite diskret ihop.

  Skitkul!

 2. This is outrageous! How do they dare to sit like that? I feel bad for your swedes because obviously males try to opress you females by sitting like that. I hope you get this problem solved because this is a huge problem.
  Idiots.

 3. Common sense on said:

  These men are posing or being asked to spread their legs. If that wasn’t the case then there must be plenty of room on that bus. How is that oppressive. Oh wait it’s not, go create you own mental hell somewhere else. And it’s funny how the white male oppressors you speak of actually gave you everything. Even corrected school curriculum to better suit boys and girls strange how immediately after men start falling behind when originally boys outpaced outranked and over achieved much more than the girls. That’s conclusions going to turn out great for the world, or is it. Change just began folks it will not ever end.